Baxab, Astudio

BAXAB® NEW FORMULA е най-новото ни творение, в което сме съчетали всички технически предимства на BAXAB® с естетическата красота на Microcemento®: твърдост, устойчивост и най-ефектното покритие в един продукт.
Благодарение на постиженията на нашия I + D отдел , това ново поколение Baxab® предлага високите технологии на Baxab® с деликатния аспект на Microcemento® от същия материал. Никога досега нещо толкова красиво не е било толкова устойчиво.

Технологията Baxab NF® е подложена на обширни тестове от външни сертификатори за определяне на нейната висока устойчивост. Ние правим тези отчети достъпни за нашите клиенти.
Идеален за подове, както интериорни, така и екстериорни, в жилищни, търговски или райони с голям трафик.

Открийте нашите цветове

Описание

Системата BAXAB® NEW FORMULA е най-новото ни изобретение. Ние комбинираме повърхностната твърдост на BAXAB с естетическите характеристики на Microcement: гладкост и еднородност – в един продукт. Той принадлежи към семейството на BAXAB®, поради което предлага същите гаранции по отношение на повърхността, като устойчивост на удар и време, но с подобрена формула, която променя текстурата и вида на оригиналния BAXAB® и подобрява неговата ефективност, особено на открито.

Процес

Време за работа

Продуктът се нанася ръчно с различни видове мистрия (в зависимост от окончателното покритие, което се планира) и с преплетени полукръгли движения . Времето за завършване ще зависи от обекта и характеристиките на проекта, но за завършване на пълния процес на инсталиране може да се вземат предвид минимум 2/3 дни.

Заключителни съображения

След инсталирането на нашите системи, повърхностите могат да бъдат пуснати за движение в рамките на 24 часа. През първите 5 дни трябва да се избягват удари, влачене на предмети или прилагане на тежки товари. Максималната твърдост на повърхността ще бъде достигната 21 дни след приключване на нанасянето. В случай на повърхности в контакт с вода, непропускливостта ще бъде постигната след 48 часа съхнене.

Тестове и изпитания

УСТОЙЧИВОСТ НА ОСНОВАТА, UNE-EN 13892-8: 20003. > 3.3N / MM2
ТВЪРДОСТ НА ПОВЪРХНОСТТА, UNE-EN 13892-6: 20003. 120N / MM2
ИНДЕКСА НА ПРОПУСКАНЕ НА ВОДА
(ПРОПУСКЛИВОСТ) UNE-EN 1062-3: 2008. : 0,01 KG / M2 H 0,05
ОПРЕДЕЛЯНЕ НА СВОЙСТВАТА НА ОГЪВАНЕ, UNE-EN ISO 178: 2003 1.3KN / MM2
УСТОЙЧИВОСТ НА УДАР: UNE-EN ISO 6272: 2012 > 14,7 N / M
ВИСОЧИНА НА ПАДАНЕ, ПРИ КОИТО СЕ НАБЛЮДЯВАТ
ПЪРВИТЕ ПУКНАТИНИ: А 1500 MM
ДИАМЕТЪР, ПРОИЗВЕДЕН ОТ ТАЗИ ВИСОЧИНА: 9.5MM
УСТОЙЧИВОСТ НА ИЗТИЧАНЕ , UNE-EN 13892-2: 20003. 30uM
ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ХИМИЧЕСКА УСТОЙЧИВОСТ, UN-EN 13529: 2003 БЕЗ ДЕФЕКТИ СЛЕД: 7 ДНИ ЗА ХЛОР ,1 ДЕН ЗА БЕЛИНА, ОЛИО, АЛКОХОЛ, ОЦЕТ, 6 ЧАСА ЗА ЛИМОНОВ СОК

Приложения

Вътрешни и външни подове, стени и мебели