Astudio микроцимент, микроцимент цени

 

За първи път в България

 

Цветен микроцимент

Baxab е напълно нова технология за покритие.Няма драскотини, петна, белези нито изгаряния.Нищо толкова тънко не е така устойчиво.

За разлика от всички други микропокрития, неговата висока устойчивост позволява интензивна и продължителна употреба, не само в жилищата, но също и в търговски обекти, обществени места и други високо транзитни места.

Новата технология, разработена от Topcret, включва прилагането на изключително здрав CRED слой върху вече съществуваща повърхност. Този вътрешен слой е много устойчив на напрежение и създава твърдо, стабилно и дълготрайно покритие. Нанася се с шпакла след стриктна процедура и изисква по-малко от 24 часа сушене.
Окончателното завършване е и изключителният CRED Armor материал на екстремната съпротива. Иновационен материал, който се противопоставя на драскотини, петна и изгаряния.

Baxab       Baxab

 

Като цяло, технологията на Baxab постига почти неразрушима повърхност и декоративна, изтънчена, благородна и издръжлива настилка, с техника на прилагане, много подобна на тази на други микропокрития.

Само с 3мм. дебелина и бързото му приложение е идеален за ремоделиране, тъй като не изисква премахване на съществуващи подове или смяна на отвори или основи. Свободен за преминаване през него (вървене върху настилката) след няколко часа прилагане.

Предлага се в широка цветова палитра, без фуги и с шпаклова изработка, Baxab постига повърхности с високо качество и красота.
Той е напълно непромокаем, така че може да се прилага върху кухни, бани и всякакви мокри помещения.

Topcret е тествал технологията Baxab при изчерпателни външни технологични сертификати, за да определи до каква степен този продукт е изключително устойчив.

Изберете от нашата цветова

гама за микроцимент

Baxab       Baxab

 

Микроцимент 

TOPCRET ®

Микроциментът  е благороден и многофункционален материал, който позволява създаването на уникални пространства, с подове и стени, с изключително покритие. Прилагането на качество и разграничаването на пространствата, както и неговата пластичност позволява да се прилага в съответствие с дизайна, който си представяте.

Микроциментът е гладко, циментово и полимерно покритие, което се отличава с качеството и гъвкавостта си.

С дебелина само 2мм. и благодарение на голямото придържане към много повърхности, той е идеален за реформи, в които, тъй като съществуващите материали не трябва да бъдат премахнати, може да се постигне бързо обновяване на помещенията, което спестява време и пари.

Материалът се нанася с ръчна шпакла, което прави текстурата на повърхността във всяка работа уникална. Подобно на други благородни материали като мрамор или дърво, подовете и стените на микроциментът винаги са уникални. Ръчно постигнатата текстура и блясък са уникални и неповторими.

Микроцимент       

Микроциментът се предлага в голямо разнообразие от цветове, които формират колекциите начело на модата и тенденцията.

Микроциментът не се ограничава до стандартна цветова палитра, тъй като нашият метод за оцветяване позволява създаването на цветове, дори и тези, базирани на традиционните системи с тинтометрия. Колекцията от цветове на Notte вдъхновява в дълбоки и стоманени тонове на нощта и възпроизвежда вселена от изтънчени и елегантни цветове.

Luce е цветната колекция, която пресъздава ярка и ясна палитра, класическа колекция от хармония и баланс. „The Viva!(Жива)“ колекцията е жизнена, интензивна и радикална; ярки цветове за изграждане на уникални и изразителни пространства.

Това е повече от комбинацията от цветове и повърхности, в този каталог ще се запознаете с голямо разнообразие от покрития, които увеличават вашите възможности както на естетическо, така и на функционално ниво.

Всъщност това е еволюция на дизайна в непрекъснати повърхностни покрития.

Микроцимент        Микроцимент