Реални метали, Astudio

Колекцията REAL METALS е нашата ексклузивна линия за постигане на естествени и истински метални покрития.
Съставът на специален прах на основата на истински метал, предлага ръчно изработеното покритие на микроцемент с неговата изключителна концепция, заедно с външния вид на металите и техния естествен блясък.
Следователно, в райони със средна / висока влажност и постоянно излагане на пара или вода, това може да причини прекомерно окисляване и да промени вида си.

Предлага се цинк, алуминий, месинг, бронз, мед и стомана, нашата линия Real Metals е иновативно решение за интериорни стени или мебели, които ще се появят във вашите стаи с нотка на лукс, дизайн и ексклузивност.

Открийте нашите цветове

Описание

Колекцията METALES REALES е нашата ексклузивна линия метални покрития, която включва композицията Microcement с метален прах. Поради състава си той е подходящ само за интериори, като може да се монтира както на подове, така и на стени и в зони с максимална степен на средна влажност, тъй като постоянното излагане на пара и вода може да причини прекомерно окисляване и да промени външния му вид.

Процес

Време за работа

Продуктът се нанася ръчно с метална мистрия, с полукръгли движения. Времето за завършване ще зависи от проекта възоснова на неговия обем и неговите характеристики, но инсталирането му може да се извърши за 1/2 дни

Заключителни съображения

След инсталирането на нашите системи, повърхностите могат да бъдат готови за движение в рамките на 24 часа. През първите 5 дни трябва да се избягват удари, влачене на предмети или прилагане на тежки товари. Максималната твърдост на повърхността ще бъде достигната 21 дни след приключване на нанасянето.

Приложения

Вътрешна стена

Без пряк контакт с вода