ЗА НАС

Кои сме ние?

ASTUDIO – Интериорен Дизайн

Иновативен подход, креативни проекти и високо качество.

Astudiо е млада компания с иновативен подход в областта на интериорния дизайн и проектирането, изградена от вдъхновяващи дизайнери, креативни проектанти и отдадени строители. Благодарение на дългогодишния ни опит в сферата на строителството научихме, че тайната на успешните проекти се крие не само в доброто планиране, но и в симбиозата, която изграждат отношението към клиента и вниманието към детайла.

 

Ето защо създадохме Astudio – за да предоставим пълноценната услуга, която всеки клиент заслужава: от изготвянето на индивидуалния проект през вдъхването на живот на една идея до постепенната, качествена и естетически издържана реализация. Нашата мисия не се заключва в предоставянето на идеалния дизайн, а в сътворяването на мечтания дом, защото там където другите чуват „функционалност“, ние композираме „елегантност“, там където виждат практичност, ние рисуваме симетрия, хармония и красота.

НИЕ МОЖЕМ ДА ПРЕДЛОЖИМ:

Услуги

Изработка на идеен проект

Идейният проект е първата стъпка, която трябва заедно да извървим по пътя към красиво завършения интериор. Тя дава възможност всяка една идея да бъде изживяна без затова да е необходима непосилна инвестиция. Предварителното планиране е необходимо не само за да се усвои едно пространство естетически правилно, но и за да се постави акцент върху детайлите още от самото начало.

Баня

Едно от най-личните пространства във всяко жилище е банята. За нас тя изисква особена грижа. От една страна това включва правилното разпределение на ВИК мрежата и позиционирането на удобни за поддържане зони. А от друга – си поставяме амбициозната задача да създадем за вас мястото, където след тежък работен ден да постигате онова специално усещане, когато останете насаме с вълшебната сила на водата – на вътрешен мир, спокойствие и свобода.

Шпакловка и боя, декоративни мазилки

Стените са онова, което ни заобикаля, което определя нашите граници и поддържа нашите крепости. Ето защо за нас те представляват съществена част от целия проект и ние се отнасяме към тях с особено внимание. Вярваме, че колкото по-гладки са ъглите в една стая, толкова повече се подсилва усещането за съвършеност и уют. А изборът на мазилка, цветове и цялостно оформление е акцентът, който ни позволява да постигнем онази хармония, която всички ние търсим.

Кухни и мебели

Astudio изработваме кухни по индивидуален проект, защото вярваме, че това е едно от пространства, в които живее най-много топлота, любов и грижа и затова е необходим специален почерк. Освен, че се стремим към съчетаването на пълен комфорт с улеснен достъп до всичко необходимо, инвестираме и собствено ноу-хау в правилно разпределение на всички зони и постигането на всяка една от заложените от клиента цели. Защото ако любовта на мъжа минава през стомаха, то щастието обитава кухнята.

ПОРТФОЛИО

Част от нашите проекти

УПРАВИТЕЛ

Качеството е приоритет за нас.

Александър Стоянов

astudio.indesign@gmail.com

+359 897040923

 

ИЗПРАТИ