НИЕ МОЖЕМ ДА ПРЕДЛОЖИМ:

Изработка на идеен проект

Изработка на идеен проект

Първата стъпка от идейния проект е предварителен оглед, анализ и заснемане на обекта. След това ние ще изготвим чертежи, с които да направим схематични разделения на помещението (зониране). Ще бъде направена детайлна визуализация с високо качество за интериорна концепция. Заедно с Вас ще изберем цветовото оформление, материалите и обзавеждането.

 

Когато достигнем до желаната от Вас визия, започваме работа по работния проект. Той се състои в изготвянето на всички необходими чертежи за майстори , мебелисти и други. Работният проект включва :
 

  1. Електроразпределение (всички ключове, контакти и план за осветлението).
  2. ВиК инсталация.
  3. Строителни промени (събаряне на стени, преместване, изграждане, затваряне на отвори за врати, куфари и други).
  4. Подови настилки (микроцимент, гранитогрес, ламинат, мокет, паркет).
  5. Обработка на стените (боя, мазилка, микроцимент, софит(тавани), тапети).
  6. План на таваните.
  7. Чертежи на индивидуални мебели по интериорен проект.
  8. Избор на мека мебел (дивани, столове, бар столове и други).
  9. Избор на аксесоари, съобразени с интериорен проект.

 
Ще Ви бъдат изготвени оферти за строително-ремонтни дейности, за мебелите и всички останали детайли. Ще осигурим авторски надзор, който ще гарантира пълното изпълнение на проекта.

Бани

Баня

Едно от най-личните пространства във всяко жилище е банята. За нас тя изисква особена грижа. От една страна това включва правилното разпределение на ВИК мрежата и позиционирането на удобни за поддържане зони. А от друга – си поставяме амбициозната задача да създадем за вас мястото, където след тежък работен ден да постигате онова специално усещане, когато останете насаме с вълшебната сила на водата – на вътрешен мир, спокойствие и свобода.
Шпакловка и боя декоративни

Шпакловка и боя, декоративни мазилки

Стените са онова, което ни заобикаля, което определя нашите граници и поддържа нашите крепости. Ето защо за нас те представляват съществена част от целия проект и ние се отнасяме към тях с особено внимание. Вярваме, че колкото по-гладки са ъглите в една стая, толкова повече се подсилва усещането за съвършеност и уют. А изборът на мазилка, цветове и цялостно оформление е акцентът, който ни позволява да постигнем онази хармония, която всички ние търсим.
Кухни

Кухни и мебели

Astudio изработваме кухни по индивидуален проект, защото вярваме, че това е едно от пространства, в които живее най-много топлота, любов и грижа и затова е необходим специален почерк. Освен, че се стремим към съчетаването на пълен комфорт с улеснен достъп до всичко необходимо, инвестираме и собствено ноу-хау в правилно разпределение на всички зони и постигането на всяка една от заложените от клиента цели. Защото ако любовта на мъжа минава през стомаха, то щастието обитава кухнята.