ASTUDIO – Висококачествен микроцимент Topcret

Иновативен подход, креативни проекти и високо качество.

Astudiо е млада компания с иновативен подход в областта на интериорния дизайн .Благодарение на дългогодишния ни опит в сферата на строителството научихме, че тайната на успешните проекти се крие не само в доброто планиране, но и в симбиозата, която изграждат отношението към клиента и вниманието към детайла. Ето защо създадохме Astudio – за да предоставим пълноценната услуга, която всеки клиент заслужава.

Topcret е компанията лидер в производство и поставяне на циментово покритие, приложимо за подове, стени, бани и кухненско обзавеждане, екстериорен дизайн, мебели, плувни басейни и работни плотове.

Днес повече от петнадесет години в сектора , компанията има  магазини и шоуруми в цяла Испания и чрез своите франчайз планове , тя се предлага на пазари в Америка, Азия, Африка и останалата част от Европа . А Студио е представител на Topcret. Макар и нов материал за България , микроцимента е доказан продукт на пазара в цял свят. Ние ще ви представим всички качества и възможности на материалите предлагани от Topcret.

Нашите партньори